Mindert Aardema

Ik ben Mindert Aardema en in het dagelijks leven eigenaar van het bedrijf netspecialist.nl. Ik besteed bijna al mijn tijd aan het helpen van mensen zoals u bij het bouwen, verbeteren en promoten van hun eigen Joomla website.

Mindert AardemaInmiddels heb ik duizenden mensen geholpen met hun Joomla website of Joomla webshop. Joomla is een namelijk een prachtig systeem om uw eigen Joomla website of Joomla webshop te bouwen, het is in het begin, wanneer je het helemaal zelf uit wilt zoeken, wel even puzzelen. En daarom heb ik een aantal cursussen online staan, speciaal gemaakt voor de absolute beginner maar ook voor de ver - vergevorderde Joomla gebruiker.

Het is jammer om te zien dat veel mensen wel starten met het bouwen van de eigen Joomla website, maar afhaken omdat ze, vaak kleine dingen, niet kunnen vinden en dan ziet de site er niet uit zoals men het voor ogen had.

Toen ik zelf ook begon met Joomla, heb ik mezelf voorgenomen om eerst alle technieken die betrekking hadden op Joomla, uitgebreid te onderzoeken. Dit heeft mij enorm geholpen en ik ben steeds beter de mogelijkheden van Joomla gaan begrijpen. Hierdoor ging ik steeds mooiere, betere en snellere websites bouwen. En het beter begrijpen maakte mij steeds enthousiaster. Tegelijkertijd begreep ik ook dat er veel behoefte was aan goede, bruikbare cursussen op het gebied van Joomla. Boeken genoeg inmiddels, daarom bestaan mijn cursussen allemaal uit video's, zodat je stap voor stap met de schermen in beeld, jouw eigen website kunt bouwen.

Ik nodig je uit om mijn cursussen te bekijken. Mocht je één of meer cursussen bestellen, dan vertel ik je nu alvast dat je 2 jaar lang updates van mij krijgt toegestuurd zodat je tijd genoeg hebt om je eigen website of webshop te bouwen.

Veel succes en heb je vragen, stel ze dan.

Groet,

Mindert